Career opportunity
at Lopolight

Stillingsbetegnelse:

BOGHOLDER - som ønsker at arbejde på nedsat tid

Nøgleord:
Til eksportvirksomhed i rivende udvikling

Arbejdssted:
Humlebæk

 

Ansøg stillingen:
Ansøg stilling - Profilpartners Search & Selection - BOGHOLDER - som ønsker at arbejde på nedsat tid

Virksomhedsbeskrivelse:

Lopolight er en danskejet virksomhed, som designer og fremstiller LED navigationlys, kontrol- og overvågningssystemer og andre funktionelle lys til brug på Yachts, Super Yachts, flådefartøjer, arbejdsbåde og andre kommercielle fartøjer.

Virksomhedens vision er er at øge sikkerheden, om bord på verdens skibe og minimere kollisionsrisikoen, ved at tilbyde markedets bedste og sikreste navigationslys.

For at virkeliggøre denne vision har Lopolight samlet det bedste team af medarbejdere, som består af 25 dedikerede personer, der alle bidrager med noget unikt.

Stillingsbeskrivelse:

Med reference til virksomhedens direktør og stifter kommer du til at sidde med ansvaret for alle opgaver inden for økonomi & regnskab for Lopolight, som er et velfungerende udviklings- og produktionsselskab i positiv udvikling.

Du overtager bogholderiet fra en ekstern bogholder, som har varetaget funktionen de sidste mange år.

Du planlægger og styrer selv din tid i denne meget selvstændige stilling, hvor du står for de gængse bogholderimæssige opgaver, som kreditor- og debitorstyring, bogføring, betalinger, diverse afstemninger og registreringer, momsindberetning, lønninger m.v.

Du sørger for, at der bliver lavet månedsafslutning rettidigt og at diverse afstemninger m.v. ligger klar til revisor ved årsafslutningen.

Det forventes, at du efterhånden, som du får overblikket og dine egne arbejdsmetoder og rutiner, får opbygget en velfungerende bogholderifunktion, der byder ind med rapporter og tal omkring lagerstyring og logistik og opbygningen af diverse rapporteringssystemer.

Du får med andre ord mange spændende arbejdsopgaver indenfor bogholderi og regnskab. Der vil være god mulighed for også at blive involveret i andre opgaver, når du har fuldstændig styr på bogholderiet. Des flere arbejdsopgaver, du byder ind på, des flere vil du få ansvaret for.

Din arbejdsuge forventes at ligge på ca. 30 timer, som du helt selv planlægger med max. en hjemmearbejdsdag pr. uge.

Egenskaber:

 

 

 

 

Uddannelser:

Du er en fleksibel, ansvarsbevidst og omhyggelig person med styr på tingene.

Du trives med at arbejde meget selvstændigt og har ikke behov for den store sparring med andre.

Det forventes, at du er meget fleksibel og ikke bange for at tage fat, hvor behovet måtte opstå.

 

Har du en regnskabsmæssig baggrund, er det naturligvis en fordel.

Erhvervserfaring:

 

 

 

 

 

 

Løn:

Du har bred regnskabserfaring fra en lignende stilling, hvor du har siddet alene med ansvaret for bogholderiet - gerne i en producerende virksomhed med fokus på eksportmarkederne.

Sprogkundskaber/IT

Det meste af salget går til udlandet, det er derfor nødvendigt, at du er god til engelsk i skrift og tale.

Det forventes, at du er en erfaren bruger af Excel, og har du et godt kendskab til Navision er det en fordel

 

Du får en fast løn samt pensionsordning og sundhedsforsikring

Du tilbydes:

En meget selvstændig stilling i en spændende virksomhed med meget engagerede kollegaer, hvor fokus også er på medarbejdernes generelle trivsel.

Sådan ansøger du

Ansøgningsprocessen foregår i samarbejde med headhunter og rekrutteringsbureauet Profilpartners, du bedes derfor sende din ansøgning via Profilpartners hjemmeside på følgende direkte link:

Ansøg stilling - Profilpartners Search & Selection - BOGHOLDER - som ønsker at arbejde på nedsat tid